Kutsu osallistumaan festivaali-messuille ”Veresk”


Rakkaat ystävät!

Logrus Ry -järjestöllä on ilo ilmoittaa tulevasta etnisestä ja kulttuurisesta tapahtumasta – Veresk-festivaalimessuista, jotka on omistettu rikkaalle ja monimuotoiselle suomalais-ugrilaiselle kulttuurille. Kutsumme kaikki yhteistyöstä kiinnostuneet osallistumaan festivaaliimme!

Kun:
24. elokuuta 2024

Sijainti:
Kulttuurikeskus Stoan aukio, Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki

Kutsumme sinut osallistumaan:

Taiteilijat ja esiintyjät – jos sinulla on lahjakkuutta ja halua esiintyä festivaalimme lavalla musiikki-, tanssi- tai teatteriesityksillä, olemme iloisia nähdessämme sinut osallistujien joukossa.

Malleja kansallispukujen esittelyyn – jos haluat osallistua suomalais-ugrilaisten perinteisten pukujen näyttelyyn, tule mukaan! Osallistumisesi auttaa osoittamaan kansanvaatteiden kauneuden ja ainutlaatuisuuden.

Tavarakauppiaat ja käsityöläiset – Jos valmistat tai myyt käsitöitä, matkamuistoja tai muita suomalais-ugrilaiseen kulttuuriin liittyviä tavaroita, kutsumme sinut mukaan messuillemme.

Kuinka hakea:
Osallistuaksesi festivaalille, lähetä hakemus sähköpostiin: [email protected]

Ilmoita hakemuksessasi:

  • Nimesi ja yhteystietosi
  • Toiminnan tyyppi (suorituskyky, malli, myyjä)
  • Lyhyt kuvaus siitä, mitä haluat esitellä festivaaleilla
  • Esimerkkejä töistä tai esityksistä (jos sellaisia ​​on)

Yhteystiedot tiedusteluihin:
Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse: +358400851841 (Irina) tai sähköpostitse: [email protected]

Liity joukkoomme ja tule osaksi ainutlaatuista kulttuuritapahtumaa! Osallistumisesi tekee Veresk-festivaalista unohtumattoman ja elävän tapahtuman, joka on täynnä musiikkia, taidetta ja perinteitä.


Ystävällisin terveisin,
Logrus Ry -tiimi

2 : 1
Share this...