”Helmikuun tapaamiset”

No nii … tapahtuma ”Helmikuun tapaamiset” on ohi! Kiitos kaikille osallistujille ja vieraille ❤️ Oli ilo nähdä teidät taas!

Tapahtuman sisusti Nelli Turkian -tiimi, jonka sytyttävät tanssit ja kirkkaat asut loivat tapahtumamme valon ja värin! Erityiskiitos mallimme Mari Chantalille lempeästä soolotanssista!

Rohkeutta ja hymyjä antoi meille Alexandra Sandblomin tanssiryhmä! Huomioi – se oli tyttöjen debyytti 🔥 tanssilla ”Goddess” Onnittelut sydämemme pohjasta!

Illan musiikillisesta ohjelmasta vastasi nuorten laulajien ja laulajien ryhmä Elena Fagerin johdolla. Nuoret sytyttivät salin tuleen! Mentorimme ja Musiikkiteatterifestivaalin tuomaristomme Eugenia Podymalkina ja hänen kollegansa Sakhr Omar esittivät romanttisen sävellyksen arabiaksi. Kiitos, että haluat olla ja laulaa kanssamme tänä iltana!

Muotinäytös malleiltamme Vera Dashchenko, Irina Gruk, Eva Potrisaeva, Emma Turkia lisäsi luksusta ja muotia. Ja erityiskiitos uudelle suunnittelijallemme Irina Polovnevalle avusta pukujen kanssa❤️

Meikkaamisesta vastasivat epäilemättä meikkitaiteilija Elena Protskaja ja hänen avustajansa Lilia Miettinen, Irina Strepetova. Hiustyylien parissa työskenteli parturi-kampaaja tiimi: Salon Helsingin MASTER, Rita Juvonen, Irina Potrisaeva. Tämä oli kaunista! Kuva ja video MadMax- Vadim Nikitin. Kiitos Semion Chukhnolle hyvästä ja teknisestä avusta. Tilaisuuden päätti MegoRastilan ja Olga Sarminan herkullinen buffet. Oli mahdotonta lähteä nälkäisenä!

Järjestäjät ENCANTA OY, LOGRUS RY, ToMaRo Ry KIITOS KAIKILLE 🔥 olette mahtavia!

95 : 1
Share this...