Meistä

Logrus ry on järjestö, joka kannustaa nuoria eri aloitteissa: koulutuksessa, kulttuurissa ja urheilussa. Me pyrimme auttamaan nuoria tehdä oma elämänsä kiinnostavammaksi. Me avaamme perspektiivin.

Me edustamme venäläiskielisen nuorison kiinnostukset Suomessa ja emme ole vastaan jos joku puhuu toista kieltä. Me arvostamme omaa kulttuuria ja kieltä ja avaamme tiet integraatiolle yhteen kulttuuri tilaan, yhdistettyyn Eurooppaan. Vastustamme rasismia.

On vaikea kuvailla kaikki järjestömme toimet. Järjestö luo säännöllisesti erilaisia projekteja, joihin voivat osallistua kaikki halukkaat. Me teemme erilaisia kiinnostavia asioita esimerkiksi: perustimme oman nuoriso-journalistisen verkkolehden www.urbanlife.fi, osallistumme erilaisiin festivaaleihin, vietetään seminaareja, kisoja, kerhoja ja leirejä; järjestämme nuorten taideryhmiä, matkoja, konsertteja ja iltoja, videoimme erilaisia asioita ja unelmana olisi perustaa oma nuoriso-TV ohjelma.

Jos Sinä haluat ehdottaa yhteistyötä ja jakaa meidän kanssa jotain tärkeätä asiaa, tai jos Sinulla on kiinnostavia ideoita, innostus ja Sinä haluat kokeilla itseäsi jossain uudessa asiassa, jos sinulla heräsi kiinnostus meidän toimista tai on jotain muita kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä.

Meidän toimisto sijaitsee osoitteessa:
Haapaniemenkatu 7-9 B 1223, 00530 Helsinki, m. Hakaniemi.

Asiakirjat:

Logruksen säännöt

Tilinumero:
FI 76 1745 3000 0080 96
LOGRUS -kans.väl.nuor.

Yhteystiedot

1 349 : 1