KEVÄT UUTISET

Lippujen ostoa koskevat kysymykset [email protected]
Lavalla on muotihistorioitsija, taidehistorioitsija, teatteritaiteilija, sisustussuunnittelija, keräilijä, TV-juontaja – ALEXANDER ALEXANDROVICH VASILEV.
Lipunmyynti alkaa 15. maaliskuuta! VARAA NYT
”Secrets of Fashion Houses” ei ole vain luento, vaan sooloesitys ja mestarikurssi samaan aikaan.

Kaikilla suurilla couturierilla oli ja on edelleen salaisuutensa. Pitäisikö ne paljastaa? Alexander Vasiliev väittää olevansa, koska eurooppalaisten muotitalojen ulkoisen hyvinvoinnin takana on monia salaisuuksia.
Christian Diorin, Coco Chanelin, Gianni Versacen, Yves Saint Laurentin ja muiden couturierin elämä- ja menestystarinat ovat epätavallisia ja valoisia. Ja maailmankuulu muotihistorioitsija, yli 30 kirjan kirjoittaja, keräilijä, alkuperäinen ja noita Alexander Vasilyev kertoo heistä samalla epätavallisella ja kirkkaalla tavalla. Eikä vain kerro, vaan myös näyttää, esittelee, soittaa solo esitystään. Ei ole mysteeriä ilman draamaa.
Mitä suurten muotisuunnittelijoiden nimiä ympäröivien juonittelujen ja myyttien takana piilee? Ja miksi heistä tulee ja pysyvät mahtavina? Uskonto, politiikka, seksuaalisuus, kansallisuus, ilmasto ovat tärkeitä muodin kehityksen osia. Ja mitä on kauhea kilpailu ja raskas tuotanto? Millaisen rahan ansiosta moderni muotiteollisuus on olemassa? Millainen on eurooppalaisen emansipoituneen naisen tyyli – onko se kohteliaisuus?
Kaikissa kysymyksissä ota yhteyttä [email protected] tai soita ilmoituksessa mainittuihin numeroihin
#encantaOy #logrusry #ToMaRoRy #helsinginmactep #modavhelsinki #töitä #tilyaga #posseeraa 

92 : 1
Share this...