Näytelmä ”Orkesteri”

Tänä vuonna Logruksen teatteristudio esittää Jean Anouilhin Orkesteri-näytelmää venäjäksi. Orkesterin ensi-ilta on 26. huhtikuutta klo 19 nuorisokeskus Hapissa (Sörnäisten rantatie 31) ja seuraavat esitykset voi katsoa 29. huhtikuutta klo 18 Venäjän tiede- ja kulttuurikeskuksessa (Nordenskiöldinkatu 1) sekä 4. kesäkuuta klo 18 Caisan kulttuurikeskuksessa (Mikonkatu 17).

АквиллеTeatteristudion vetäjä Akvile Ruzgite on näyttelijä, muusikko ja ohjaaja. Hän on syntynyt Liettuassa ja Klaipedan konservatorion lukion jälkeen hän opiskeli Liettuan musiikki- ja teatteriakatemiassa Vilnassa. Hän valmistui Sibelius-Akatemiasta ja Teatteri Väkivahva -teatterikoulusta Joensuussa. Hän on työskennellyt näyttelijänä Myllyteatterissä Helsingissä.

Akvile Ruzgiten edelliset teatteriohjaukset ovat olleet ”Saman katon alla, tai kynttilän liekki” hänen ja Maria Hukkamäen kirjoittaman käsikirjoituksen mukaan sekä Antigone-näytelmä, joka sai alkunsa ranskalaisen näytelmäkirjailija Jean Anouilhin teoksesta ja oli erittäin suosittu.

 

Orkesteri-näytelmässä yhdistyy draama, sytyttävä fantasia, koskettava musiikki, värikäs tanssi ja epätavalliset puvut. Näytelmän tapahtumat sijoittuvat sodanjälkeiseen Ranskaan, jossa naisten orkesterissa on vain yksi mies-pianisti, koska sodanjälkeisessä yhteiskunnassa oli pula miehiä. Näytelmässä vuodatetaan kyyneleitä ja taistellaan elämästä ja kuolemasta, eikä tämä taistelu pääty voittoon…

Pääosassa on loistava muusikko, tanssija ja karismaattinen mies Nikolay Purtseladze, joka on kuin kala vedessä kuuden naisen joukossa, joiden rooleissa esiintyvät:

20140426-185118-09Olga Volkova
Daria Fedorenko
Lily Koval
Tatiana Rastas
Daria Tarkhova
Sheriffa Makaddem
Olga Svanberg

Toinen mies näytelmässä on karismaattinen ja yleisölle tuttu Kirill Ganin.

Tuotanto: Logrus.

Tuottajat: Anu Maatraiva ja Olga Svanberg.

 

Vapaa pääsy. Tervetuloa! Lisätiedot puh. 0505333326.

NÄYTELMÄN TÄYSVERSIO

387 : 1
Share this...