”The HIPSTERS- Elämä retrotyylissä show”

Tällaisina harmaina, todella syksyisinä päivinä pidimme kirkkaan ja lumoavan tapahtumamme ”The HIPSTERS-Elämä retrotyylissä”.

Tapahtuma on viimeinen osa Logrus Ry & Encanta Oy: n samannimistä kurssia. Löydät lisätietoja kurssista ”Hipsterit” meidän Facebook sivustolla.

Valitsimme shown sijainniksi muinainen ja merkittävä paikka. Villa kivi- on tukikohta kirjailijoille ja kirjailijajärjestöille Helsingin Linnunlaulun kaupunginosassa Töölönlahden rannalla. Lisäämällä kirkkaita aksentteja kartanon tiloihin muutimme siitä todellisen keikarien, viikinkien, hip-hopereiden ja glamourin luolan. Aivan kuin satuissa! Etkö ymmärrä mitä tarkoitamme? Kerrotaan nyt!

“ THE HIPSTERS- Elämä retrotyylissä” ei ollut vain muotinäytös, vaan matka läpi eri aikakausien. Katsojalle esiteltiin aikamme, historiallinen, lumoava ja tyylikäs!

Olemme upottaneet yleisön joka aikakauteen kappaleiden, tanssien ja catwalkin kautta. Kiitos meikkitaiteilijoillemme, stylisteillemme, suunnittelijoille ja kouluttajille. Kuka työskenteli luomaan erityinen ilmapiiri ja aikakausi.

Esittäjämme esittivät tuttuja rytmejä ja melodioita – Kirill Chvyrevin esittämän kappaleen ”Pilot” tai Ksenia Isavninan esittämän ”Mad about you”. Tansseista vastasi Tribal Tanssi Keskus -tanssiryhmä, kouluttaja Nelli Turkia. Minkä perusteella kello siirsi aika hitaasti uuteen aika kauden, ja sen myötä Inna Koemetsin suunnittelijapuvuissa mallimme astuisivat saliin.

Illan lopussa vieraat nauttivat mini-buffetista, ja jälkiruokana saliin tuotiin Olga Trotsin kakku ”HIPSTERIT”. Nauroimme paljon ja pidimme hauskaa, koska tällöin muodikas tapahtuma ei tee sinusta surullista ollenkaan.

Kiitos kaikille osallistujille ja katsojille! J

Seuraa meitä:

FACEBOOK https://www.facebook.com/logrusry

INSTAGRAM https://www.instagram.com/logrus.fi/

MAKE UP- Elena Protskaja & Irina Strepetova

PHOTO- Alexandr Dementyev

HAIR-Kirill Chvyrev, Svetlana Siniakova, Irina Potrisayeva ,Victoria Maher

PRODUCTION- Logrus ry & Encanta oy

“ The HIPSTERS-Elämä retrotyylissä”

7.10.2020

93 : 1
Share this...