Venäläistä kulttuuria Kanneltalossa 7.– 10.10.2015

Logruksen teatteri-studio Venäläinen kulttuuri -teemaviikon puiteessa esittää Tennessee Williamsin Syötäväksi kelpaamaton illallinen -klassikkonäytelmän 8.10.2015 klo 15.00. Esitys on venäjänkielinen.

Klaneettitie 5 kanneltalo-logo

Harasoo!

Venäläistä kulttuuria Kanneltalossa 7.– 10.10.2015

Venäjä – niin lähellä, niin kaukana? Ei niin kaukana. Kanneltalosta löytyy lokakuussa pieni pala Venäjää, kun talo esittää venäläistä ja venäjänkielistä kulttuuria järjestämällä kolmatta kertaa venäläistä teemaviikkoa.

Kun maailma muuttuu, Suomi muuttuu, ihmiset ja ajatukset liikkuvat ajassa ja paikassa. Jotta voimme ymmärtää toisiamme muuttuvassa maailmassa tarvitaan kanssakäymistä. Kanneltalossa otetaan muutoksista hyötyä: meillä on mahdollisuus tutustua toisiimme ja laajentaa omaa maailmankuvaamme!

Harasoo!-viikon ohjelma on tänä vuonna teemoitettu eri viikonpäiville. Olemme  rakentaneet ohjelman, josta löytyy jokaiselle ikäryhmälle jotakin mielenkiintoista, uutta, vanhaa, huomiota herättävää tai elämyksellistä. Mukana ovat hurja ja ihana pietarilainen rockbändi Iva Nova, avantgarde-edm kokoonpano Oligarkh, Playtronica Moskovasta, Kaaås-trio & Marina Kostik, jazzvirtuoosi Zhenja Gimerin trio & Bianca Morales, Jytäjyrsijät ja Galja Chikiss sekä animaatiota, teatteria, elokuvaa, trubaduureja, kuvataidetta, valokuvia ja koruja – unohtamatta venäläistä, ohjelmallista brunssia. Vkusna! Herkullista!

Klikkaa logoa nähdäksesi ohjelman – tervetuloa mukaan!

Harasoo!-tuotantotiimi

 

harasoo-logo

 

267 : 1
Share this...