Tanssiryhmä

Tunneilla opetellaan rytmiä, askelkuvioita sekä vartalonkäyttöä tempaavan musiikin tahdissa. Askelkuvioista rakennetaan tunnin aikana koreografiaa.
Ma Ti Ke To Pe La Su
 19.00-20.30  17.45-19.00 19.30-21.00
Ostostie 4, Kontulan Nuorisotalo 31.8, 14.9… Kuntokeidas Sandels, Välskärinkatu 4 Ostostie 4, Kontulan Nuorisotalo

Kurssi alkaa 17.08.2015. Tanssistudion vetäjä on Anna Korbozerova 045 172 9693.

Tänä syksynä tanssitaan myös jazz-modernia!!! Moderni tanssi on tanssitaiteen muoto, joka alkoi kehittyä 1900-luvun alkupuoliskolla vastalauseena klassisen baletin esteettisille ihanteille ja muotokielelle. Modernin tanssin ensimmäisiä kuuluisia edustajia oli Isadora Duncan (1878–1927). Nykytanssissa verrattuna muuhun tanssiin on pohjalla oleva ajattelu, joka saattaa ilmaista mitä tahansa liikettä.
Mitäs täällä tansitaan? jm-3 Salsa on eräs latinalaisamerikkalaisen tanssin muoto. Se on alun perin kotoisin Kuubasta. Salsaa tanssitaan paritanssina, mutta sitä voi harjoitella myös yksinään. Salsalle on ominaista kissamaisen viettelevä olemus ja nopeat lantion liikkeet. Salsa-tanssiin liittyy salsa-musiikki. Sana on espanjaa ja tarkoittaa kastiketta. Salsa-musiikin rytmi on tyypillisesti kahdeksanjakoinen. Yleensä tanssissa on kolme askelta neljää iskua kohti. Salsa-tanssijat eivät myöskään liiku lattialla kovin paljon, vaan tanssivat melko lailla paikoillaan. Bachata on Dominikaanisessa tasavallassa kehittynyt nelijakoisen tanssimusiikin tyylilaji. Bachatassa on vaikutteita muun muassa rumba-musiikista. Merengue on Dominikaanisesta tasavallasta tullut nopeatempoinen latinalainen tanssi, jonka kuviot ja askeleet ovat yksinkertaisempia kuin salsassa, ja siinä on samat perusaskeleet kuin mambossa. Tanssijoiden välinen yhteys syntyy aistikkaasta musiikista ja yhtenevistä liikkeistä. Myös tansitaan lavatanssia: valssi, wieninvalssi, tango, cha-cha-cha, rumba, samba, jive.
Tunti kestää 60-90 min. Tunneilla opetellaan rytmiä, askelkuvioita sekä vartalonkäyttöä tempaavan musiikin tahdissa. Askelkuvioista rakennetaan tunnin aikana koreografiaa. Meidän kerhomme on harrastuksellinen, joten toivotamme kaikki tervetulleiksi, joilla on tai ei ole kokemusta. Opiskellaan yhdessä! On tärkeä, että tunnilla on hauska ja rento olo; puhutaan, tansitaan ja nautitaan elämästä. Kun opimme hieman salsaa ja bachataa, voisimme järjestää yhteismenon yökerhoon tai näytöksen.
Tunti maksaa 5 euroa. Ilmoittautuminen tässä
676Studion vetäjä: Anna Korbozerova, 0451729693 Jos sinulla on kysymyksiä, soita 0449299123, Lilia
359 : 1
Share this...