Nukketeatteri omin voimin

Hyvät ystävät!

Logrus käynnistää uuden projektin ” Nukketeatteri omin voimin” ja kutsuu kaikki halukkaat mukaan.

 

Projekti sopii kaikille yli 12 vuotiaille, jotka tykkäävät luoda jotain omin käsin, muovailla, ommella, keksiä ja improvisoida.

 

Projekti aloittaa toimintansa 04.10.16, jatkuu 6 kuukautta ja loppuu nukketeatteritoimintaan osallistuneiden järjestämään esitykseen, joka pidetään Helsingin SAMPO nukketeatterissa.

 

Oppitunnit ovat 2 kertaa viikossa: tiistaisin 19-21 ja lauantaisin 14-16.

Jokainen oppitunti alkaa verryttelyllä ja puheharjoituksilla (artikulaatio- ja hengitysharjoitukset).

 

Tiistaisin keskitytään näytelmätyöhön: luetaan käsikirjoitusta, jaetaan rooleja, keskustellaan näytelmän ideasta, opitaan nukkenäyttelemistä ja tekemään nukkien luonnokset näytelmän pohjalta.

 

Lauantaisin luodaan nukkeja: piirretään luonnoksia, valmistellaan paperimassa nukkeja ja ommellaan niille pukuja, tehdään sermejä ja lavastuksia.

 

Projektin suunnitelman mukaan vuoden lopuksi pitäisi saada valmiiksi nuket ja seuraavan jakson aikana tehdä lavastusta sekä harjoitella näytelmää.

 

” Monta vuotta olen unelmoinut tällaisen projektin käynnistämisestä – olen opiskellut ja tehnyt työtä josta olen saanut työkokemusta ja nyt on vihdoinkin tullut se hetki, jolloin voin mielihyvin jakaa omia tietojani kanssanne! Nukketeatteri on kaikenikäisille tarkoitettu satu, johon minä, Marina Koroleva, kutsun teidät mukaan”.

Ryhmäkoko 8-10 henkilöä. Oppituntimaksu : 12-25v- 30 e /kk, 25v ja vanhemmat- 40e/ kk.

img_9375Tervetuloa!

 

Yhteydenotot ja tiedustelut:

0405612077, [email protected]

 

img_3132 img_0696 img_0254

203 : 1
Share this...