Suomalais-venäläinen leffakerho

Logrus ry järjestää kerran kuukaudessa leffakerhon suomalais-venäläisen leffakerhon tapaamisia. Leffakerhon idea on suomalaisen ja venäläisen kulttuurien dialogi. Kerhon tarkoitus on yhdessä leffan katsominen, vaikutelmien jakaminen ja hauskan pitäminen ystävällisessä ja avoimessa ilmapiirissä. Leffailtoihin on aina vapaa pääsy.

Ensimmäinen leffailta oli 26 lokakuuta ja se onnistui oikein hyvin, silloin vieraina oli kaksi ohjaajaa: J-P Siili ja Anton Sivers. Illan ohjelmaan kuului J-P Siilin lyhyt kuvaus ohjaamasta leffasta, Blackout elokuvan katsominen, molempien ohjaajien haastattelu ja mukava yhdessäolo ja vaikutelmien jakaminen.

 

25.01 Logrus järjestö kutsuu teidät Georgian elokuvan ja kulttuurin iltaan.
Ohjelmassa on muun muassa
Emännät -lauluryhmän ja Meri-Sofia Lakopouloksen laulut georgian kielellä
Sinema leffan katsominen. Elokuva ilmestyi vuonna 1978 ja oli siihen aikaan kielletty Neuvostoliitossa. Ohjaaja Lia Eliava asuu Helsingissä
valmistus studio ”Georgia-Film”
 Palatessaan Pariisi, Sosikov Cholokashvili esittelee hänen maanmiehensä ja elokuvakamera. Luoda kansallinen elokuva nuori mies vedetään kaupungin viranomaisten ja suojelijoita, mutta saamatta tukea yhdessä ystävä järjestää rahankeruu kampanja ja lähetetään matkustaa ilmapallo.
Vlada Niemen georgialaisen keittokirjan esitys
Dimitri Gogolashvilin lyhyt esitys georgialaisesta kulttuurista
– ja tietysti vapaa keskustelu ja hauskan pitoTämä on mainio mahdollisuus tutustua georgialaiseen kulttuuriin, lauluihin, elokuvaan ja keittiöön.Tapahtuman aika ja paikka: Nuorisoasiainkeskus, Hietaniemenkatu 9 B, toinen kerros, klo 18.30-21

Vapaa pääsy. Tervetuloa!

 

197 : 1
Share this...