Suomen kielen kurssit rakennusalan työntekijöille

Helmi-maaliskuussa 2016 Logrus järjestää suomen kielen kurssit venäjänkielisille rakennusalan työntekijöille. Osallistuminen edellyttää suomen kielen taitotasoa A2.1–A2.2, sillä kurssien päätarkoituksena on perussanaston ja erityisesti rakennusalan sanaston vahvistaminen.

Nämä kurssit sopivat sinulle, jos osaat jo hieman suomen kieliopin alkeita ja pystyt puhumaan arkielämän tilanteista, mutta haluaisit myös ymmärtää sanojen ”täytyy” ja ”tarvitsen” sisältöä sekä osata keskustella suomea puhuvien työkavereiden ja esimiehen kanssa.

Kurssien sisältöön kuuluu mm. rakennusalan sanaston kehittäminen sekä ansioluettelon ja työhakemuksen kirjoittaminen. Rakennusalalla on hyvin tärkeä partitiivin, perfektin ja III infinitiivin oikea käyttö. Kuinka usein olet yrittänyt sanoa mestarille, että olet jo lyhyessä ajassa tehnyt kaikki tehtävät ja paljon muutakin, mutta hän ei ole vielä ymmärtänyt, että olet tehokas työntekijä? Nyt pystyt helposti sanomaan kaikki oikein ja pysymään rauhallisena. Tästä lähtien puhuminen suomen kielellä on helpompi sekä työpaikalla että virastoissa, joissa on hyvin tärkeä mm. lukusanojen käyttö. Perehdytys työpaikalla tuntuu myös hyvin yksinkertaiselta.

Kurssien hinta on 40 euroa (16 lähiopetustuntia) tai 60 euroa (24 lähiopetustuntia).

Ilmoittautuminen sähköpostilla [email protected], opiskelupaikkoja on rajattu määrä.

216 : 1
Share this...